29 Jun 2008

12/7 Så tuff! Så söt! feat Bryan & Frederik (Klubb GAG)

Det kommer att bli en alldeles speciell kväll då Bryan och Frederik spelar hos oss. Under 97-98 huserade de i källaren på La Couronne med klubben GAG (Good As Gold). "The Maltese Ponces" serverade Skotsk New Wave, Soul och Easy Listening. Frederik har tidigare spelat hos oss under namnet Chocolate Barry och ni som var där då vet att han levererar danshit efter danshit. Och Bryan är mannen bakom de finaste och mest oväntade soul och indiepoplåtarna som spelas på the Pickwick. Det kommer bli hemskt underbart och vi hoppas att just du kommer! Last.fm event Det är som vanligt lite osäkert med vilken ålder som gäller men är du under 20 så skicka ett mail för säkerhets skull så blir du uppskriven. Senast så blev det fullt tidigt så vi föreslår att ni kommer tidigt.

2 comments:

Sara said...

Hej där finaste so tough so cute! Hmm ni skriver att om man inte är 20 (men över 18 såklart) så ska man mejla till er så att man med säkerhet kommer in! Till vilken mejladress ska man mejla då? Hittar ingen mejladress på er sida..

Ha det bäst! /sara

Daniel Novakovic said...

Hej Sara. Den står precis under loggan högst upp. Kanske inte så tydligt så jag kanske ska ta och ändra det. Tack för att du påpekade det
//D