24 Apr 2010

Book release: Jag Tror Jag Är Kär by Daniel Novakovic

Photo by Sandra Hansson
JAG TROR JAG ÄR KÄR släpps idag i onlinebutiker och på Small Press Expo på Kulturhuset i Stockholm. Daniel Novakovic kommer finnas vid Optimal Press monter på SPX större delen av lördagen ifall någon skulle vilja köpa ett exemplar på plats.
Känslor så stora att man knappt vet var man ska bli av. Pop. Sjutumssinglar. Sarah Records. The Ronettes. Pojkrumsdrömmar. Tonårsdrömmar? Så oerhört svåra att överträffa. Allt är egentligen väldigt enkelt. En knapp som visar att hon är nere med The Pastels. Pow! En blå och vitrandig tröja. Svarta Converse eller Mary-Janes. En blick under lugg eller över kanten på ett par svarta Wayfarers. Ett oskyldigt leende. Pop! Du kan inte gömma din kärlek för alltid. Lätta, trippande danssteg till So Tough eller The Kids At The Club. Du känner dig som 17 år igen. Och ditt hjärta slår ett par extra slag. Precis som första gången du hörde Ain't Gonna Eat My Heart eller Orange Juice. Åh, allra vackraste Orange Juice. Du tror fortfarande på magi. Och att göra blandband. Med poplåtar som hennes nya pojkvän aldrig har hört talas om. Med omslag gjorda av bokstäver utklippta ur dagens tidning. Och ni har tv:n på medan ni ligger i sängen. Och du inte bara tror att du är kär. Du vet.

Jag Tror Jag Är Kär av Daniel Novakovic
232 sid färg, inbunden
isbn 978-91-85951-14-7

Ute i svenska bokhandlar i april. Finns att köpa via:

http://www.cdon.se/
http://www.optimalpress.com

English:
The graphic novel Jag Tror Jag Är Kär (I Guess I'm Falling In Love) is available in 232 page full color hardcover in May directly from us as shipping from Sweden is too expensive for most. There will be a tiny booklet with an English translation available. Paypal only.

3 comments:

Helena said...

äntligen! den kommer finnas i min bokhylla inom kort

Alex said...

Jag tror jag har en alldeles ljuvlig liten seriebok av dig sen tidigare. En med ett par ihophäftade blad om att vara kär och göra slut. Jag tror att jag köpte den av dig på ett community eller något liknande för många många år sen och det är en av mina finaste ägodelar.

Daniel Novakovic said...

Tack snälla! Hoppas du gillar denna boken med